Vastgoedfinanciering voor het mkb (midden- en kleinbedrijf) kan een uitdaging zijn, maar er zijn verschillende mogelijkheden waarbij wij je kunnen helpen.

Een veelvoorkomende optie is om een lening aan te vragen bij een bank. Het is belangrijk om de financiële situatie van de onderneming aan te tonen en een goed businessplan met prognose op te stellen. De bank zal ook kijken naar de waarde van het vastgoed dat gefinancierd moet worden, naar de kredietwaardigheid van de onderneming en eventuele zekerheden die gegeven kunnen worden.

Een andere optie is het inzetten van crowdfunding. Via crowdfundingplatforms kunnen ondernemers financiering ophalen bij een groep particuliere investeerders.

Het is belangrijk om verschillende opties te onderzoeken en te vergelijken om zo de meest geschikte financieringsvorm en het beste aanbod te vinden voor de specifieke situatie van de onderneming.

Wij als intermediair weten als geen ander hoe je goed beslagen ten ijs komt zodat jouw vraagstuk de juiste financiering vindt!

Ervaring: Ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van zakelijke financieringen. Gestart bij ABN AMRO, vervolgens Deutsche Bank en daarna bij de Rabobank. Sinds 2012 actief als zelfstandig financieel expert op het gebied van bedrijfs- en vastgoedfinanciering.

Specialisme: fusies en overnames, zakelijke kredietverlening

Opleiding: HEAO Bedrijfseconomie, diverse vastgoed- en financieringsgerelateerde cursussen.
Ervaring: Ruim 6,5 jaar ervaring op gebied van zakelijke financieringen bij Rabobank.
Hierna 2,5 jaar als specialist beleggingsfinancieringen bij zusterlabel www.beleggingspandlening.nl

Specialisme: zakelijke kredietverlening, beleggingsvastgoed, particuliere kredietverlening

Opleiding: Master Business Administration, Universiteit Twente. Daarnaast diverse opleidingen op het gebied van zakelijk financieren en tevens Wft erkend hypotheekadviseur..
Ervaring: Ruim twintig jaar ervaring in de financiële sector. Gewerkt bij de ING Groep en de Rabobank en sinds 2015 zelfstandig ondernemer.

Specialisme: zakelijke kredietverlening, particuliere kredietverlening, verzekeringen

Opleiding: HBO Bedrijfseconomische studie. Daarnaast diverse opleidingen op het gebied van zakelijk financieren en tevens Wft erkend hypotheekadviseur.