Vastgoedfinanciering voor het mkb (midden- en kleinbedrijf) kan een uitdaging zijn, maar er zijn verschillende mogelijkheden waarbij wij je kunnen helpen.

Een veelvoorkomende optie is om een lening aan te vragen bij een bank. Het is belangrijk om de financiële situatie van de onderneming aan te tonen en een goed businessplan met prognose op te stellen. De bank zal ook kijken naar de waarde van het vastgoed dat gefinancierd moet worden, naar de kredietwaardigheid van de onderneming en eventuele zekerheden die gegeven kunnen worden.

Een andere optie is het inzetten van crowdfunding. Via crowdfundingplatforms kunnen ondernemers financiering ophalen bij een groep particuliere investeerders.

Het is belangrijk om verschillende opties te onderzoeken en te vergelijken om zo de meest geschikte financieringsvorm en het beste aanbod te vinden voor de specifieke situatie van de onderneming.

Wij als intermediair weten als geen ander hoe je goed beslagen ten ijs komt zodat jouw vraagstuk de juiste financiering vindt!